Welkom bij
Stadsvilla Sonsbeek

WELCOME TO STADSVILLA SONSBEEK WELCOME TO STADSVILLA SONSBEEK

Grand Café

Het Grand Café van de Stadsvilla is de centrale ontmoetingsplek in de villa. Het gehele jaar is het goed vertoeven op het terras met uitzicht over het park en de stad Arnhem en in de donkere maanden is het gezellig dineren bij kaarslicht op tafel.

Het Grand Café serveert een maandelijks wisselend menu. Groenten spelen een centrale rol in het menu.

Lees meer
grand-cafe-1
grand-cafe-2

Reserveringen

Stadsvilla Sonsbeek Park Arnhem locatie huwelijk trouwen Stadsvilla trouwlocatie bruiloft diner gala grand cafe restaurant

Grand Café

The Grand Café of the Stadsvilla is the central meeting place in the villa. The terrace is the entire year a good place to sit and relax and enjoy the view over the park and the city of Arnhem. In the dark and months you can enjoy a cozy candlelit dinner.
Book a table

grand-cafe-2
grand-cafe-1

De Stadsvilla

Een monumentaal pand met een schilderachtig en magnifiek uitzicht over een al even monumentaal park en de stad Arnhem.

Bovenop de Hartjesberg staat Stadsvilla Sonsbeek, in de volksmond ook “Witte Villa” of “Huis Sonsbeek” genoemd. In 1744 gebouwd en sinds 2000 een prachtige plek om u en uw naasten heerlijk te laten verwennen. Een perfecte plek om, na een lange wandeling in het mooiste stadspark van Nederland, te genieten van een perfecte cappuccino, een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Onze onlangs vernieuwde lunch- en hapjeskaart zullen zeker tot de verbeelding spreken, dus laat u verrassen door al het heerlijks dat onze keukenbrigade te bieden heeft.

Lees meer

Agenda