Menu

ZALEN

Zalen

Wilt u een evenement of groepsreservering organiseren voor uw bedrijf, familie of vrienden? Dan bent u bij Buitenplaats Sonsbeek aan het juiste adres. Deze unieke locatie biedt namelijk vele mogelijkheden en onze evenementenplanners denken graag met u mee!

Een heerlijke lunch met uitzicht over de stad, een zakelijke bijeenkomst, een (bedrijfs)borrel, een (jubileum)feest, een verjaardag of een uitgeserveerd diner? Met de beschikbaarheid over 7 unieke zalen kunnen wij u altijd een passend concept bieden.

Liever een exclusieve locatie voor uw gezelschap? Dan laten wij u graag kennismaken met Het Ketelhuis. Deze locatie schittert naast de Stadsvilla en is de locatie voor een borrel, barbecue, buffet of feestavond!

Op zoek naar een huwelijkslocatie? Dan brengen wij u graag in contact met 1 van onze weddingplanners. Meer informatie kunt u vinden op onze huwelijkspagina.

Bestaat uw gezelschap uit minder dan 10 personen en wilt u bij ons dineren? Dan reserveren we graag een tafel in onze Restobar voor u.

Tuinkamer

De Tuinkamer is een sfeervolle privé zaal op de begane grond bij binnenkomst links. De zaal is voorzien van grote spiegels, modieuze verlichting, openslaande ramen en heeft uitzicht over het park, De Lazy King en de stad Arnhem.

De romantische uitstraling zet direct de juiste sfeer neer voor uw huwelijksceremonie, lunch, high-tea, borrel of diner.

Heerenkamer

De Heerenkamer is een privé zaal op de begane grond bij binnenkomst rechts.
De kamer heeft een 16de eeuws beschilderd balkonplafond, een eigen bar en heeft uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

De warme uitstraling biedt direct de juiste sfeer voor uw lunch, borrel of diner.

Grote Zaal

De 1ste etage is voorzien van één grote zaal, twee subzalen, de balkonzaal en een groot balkon. De gehele etage geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

De grote zaal is voorzien van een vaste beamer en scherm en de gehele etage is voorzien van wifi.

In de Grote Zaal is het mogelijk een plenaire opstelling tot 130 personen te verzorgen.

De zaal is geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, borrel, (uitgeserveerd) diner of feestavond.

Te allen tijde heeft u toegang tot het balkon. Of dit nu voor een korte break tussendoor is of een gezellige borrel aan het einde van de bijeenkomst.

Parkzaal

De Parkzaal is een ruime en lichte diner- of vergaderzaal op de 1e etage zonder vaste opstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van veel ramen en geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Stadszaal

De Stadszaal is een ruime en lichte diner- of vergaderzaal op de 1e etage zonder vaste opstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van veel ramen en geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Balkonzaal

De balkonzaal is een ruime en lichte borrelruimte op de 1ste etage met als middelpunt de vaste bar. Vanaf de bar en het balkon heeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arhem.

Te allen tijde heeft u toegang tot het balkon.

Viervantzaal

De Viervantzaal is een ruime vergaderzaal op de 2e etage zonder vaste vergaderopstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van een beamer, geluidsysteem, wifi, minibar & espressomachine. Verder heeft de zaal veel ramen en heeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Restobar

De Restobar van de Stadsvilla is de centrale ontmoetingsplek in de villa. Het gehele jaar is het goed vertoeven op het terras met uitzicht over het park en de stad Arnhem en in de donkere maanden is het gezellig dineren bij kaarslicht op tafel.

In de Restobar van Stadsvilla Sonsbeek kan je terecht voor lunch, borrel en diner. In het weekend serveren wij vanaf 10.00 uur ontbijt.

Het Ketelhuis

Het Arnhemse stadspark Sonsbeek kent veel verborgen schatten. Het Ketelhuis is er één van. Het staat vlakbij de Witte Villa, is gevestigd in één van de jongste rijksmonumenten van Nederland en wordt omarmd door het groen van het park.
Het Ketelhuis is gebouwd in 1990 en kreeg in 1997 een horecabestemming. Het dankt zijn naam aan de historische inslag van het gebouw dat vanaf 1990 fungeerde als ketelhuis voor de Witte Villa. Op de etage stond destijds een stookinstallatie die de warmte produceerde die via ondergrondse leidingen naar de Witte Villa werd getransporteerd.