Menu

ZALEN

Zalen

De Stadsvilla ligt middenin Park Sonsbeek en is dé locatie voor een huwelijksdag, een feestelijk diner of zakelijke bijeenkomst in een van de 6 ruimtes. De Stadsvilla is ook wel bekend in Arnhem als de ‘Witte Villa’. Het is een unieke trouwlocatie centraal gelegen in Arnhem maar toch middenin een prachtig stadspark. Naast huwelijken, feesten en borrels is de Stadsvilla ook dé plek om een vergadering te organiseren. Met diverse ruimtes die geheel naar wens ingericht kunnen worden is er altijd wel een ruimte die voldoet aan de eisen. Na het vergaderen kan het gezelschap dineren in een van de Private dining ruimtes op de begane grond. Bestaat uw gezelschap uit minder dan 10 personen dan reserveren we graag een tafel in het Grand Café voor u.

Tuinkamer

De Tuinkamer is een sfeervolle privé zaal op de begane grond bij binnenkomst links. De zaal is voorzien van grote spiegels, modieuze verlichting, openslaande ramen en heeft uitzicht over het park, De Lazy King en de stad Arnhem.

Heerenkamer

De Heerenkamer is een privé zaal op de begane grond bij binnenkomst rechts.
De kamer heeft een 16de eeuws beschilderd balkonplafond, een eigen bar en heeft uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Grote Zaal

De 1ste etage is voorzien van één grote zaal, twee subzalen, de balkonzaal en een groot balkon. De gehele etage geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

De grote zaal is voorzien van een vaste beamer en scherm en de gehele etage is voorzien van wifi.

Te alle tijde heeft u toegang tot het balkon. Of dit nu voor een korte break tussendoor is of een gezellige borrel aan het einde van de bijeenkomst.

Parkzaal

De Parkzaal is een ruime en lichte diner- of vergaderzaal op de 1e etage zonder vaste opstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van veel ramen en geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Stadszaal

De Stadszaal is een ruime en lichte diner- of vergaderzaal op de 1e etage zonder vaste opstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van veel ramen en geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Viervantzaal

De Viervantzaal is een ruime vergaderzaal op de 2e etage zonder vaste vergaderopstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van een beamer, geluidsysteem, wifi, minibar & espressomachine. Verder heeft de zaal veel ramen en heeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Grand Café

Het Grand Café van de Stadsvilla is de centrale ontmoetingsplek in de villa. Het gehele jaar is het goed vertoeven op het terras met uitzicht over het park en de stad Arnhem en in de donkere maanden is het gezellig dineren bij kaarslicht op tafel.

In het Grand Café van Stadsvilla Sonsbeek kan je terecht voor lunch, borrel en diner. In het weekend serveren wij vanaf 10.00 uur ontbijt.

De Palatijn

Het Arnhemse stadspark Sonsbeek kent veel verborgen schatten. De Palatijn is er één van. Het staat vlakbij de Witte Villa, is gevestigd in één van de jongste rijksmonumenten van Nederland en wordt omarmd door het groen van het park.
De Palatijn is gebouwd in 1990 en kreeg in 1997 een horecabestemming.
Het dankt zijn naam aan de hoge ligging in Sonsbeek. De Palatijn verwijst naar de hoogste van de zeven heuvelen in Rome, “Palatino”. Op die plek werd rond het begin van onze jaartelling het eerste keizerlijk paleis gebouwd.