Menu

Feest

Feest

Buitenplaats Sonsbeek is bij uitstek dé plek om een gaaf feest of gezellige partij te organiseren. Of dit nu gaat om de viering van een verjaardag met een klein aantal personen of een (studenten-) gala van 500 personen. Wij kunnen u het feest op maat bieden dat u voor ogen heeft.

De ruimtes zijn voor verschillende groottes van groepen in te richten, in een setting zoals u dat wenst.

In de sfeervol ingerichte ruimtes op de begane grond, kunt u met familie en vrienden op een intieme wijze datgene vieren dat er te vieren valt. Op onze 1e etage hebben wij de mogelijkheid om feesten voor grote groepen te faciliteren. U heeft hier de mogelijkheid om uw feest de perfecte sfeer te geven zoals u die wenst, met uw eigen versieringen en muzieksmaak. Ook is er ruimte voor zowel band als dj.

Mocht u écht willen uitpakken, dan kan het feest verdeeld worden over de begane grond en 1ste etage. Beide etages zijn voorzien van een volledig ingerichte bar. Ook als het gaat om eten en drinken, zullen wij aan uw wensen voldoen. Dit kan in de vorm van een goede bitterbal, chique hapje, stijlvol buffet of een uitgebreid diner. Qua dranken zullen wij u ook op maat bedienen: u bepaalt het assortiment dat geschonken wordt. De keuze is aan u!

Naast Stadsvilla Sonsbeek ligt Ketelhuis Sonsbeek. Deze in 2024 volledig gerenoveerde locatie staat naast Stadsvilla Sonsbeek en is gevestigd in één van de jongste rijksmonumenten van Nederland. De locatie wordt omarmd door het groen van het park. De locatie is exclusief af te huren voor (zakelijke) groepsreserveringen.

Neem contact op