Menu

Trouwen bij Buitenplaats Sonsbeek

Een huwelijksdag vraagt om een bijzondere locatie. En die hebben jullie bij deze gevonden! Bovenop de Hartjesberg ligt Buitenplaats Sonsbeek.

Buitenplaats Sonsbeek bestaat uit Stadsvilla Sonsbeek en Ketelhuis Sonsbeek, beide locaties zijn in 2024 volledig gerenoveerd.

Stadsvilla Sonsbeek, is een bijzondere locatie om jullie huwelijksdag te vieren. Door gebruik te maken van verschillende aangeklede ruimtes zullen jullie en jullie gasten elk moment van de dag versteld staan van de diversiteit van de villa.

Ketelhuis Sonsbeek is exclusief af te huren en biedt de mogelijkheid om buiten te trouwen omringd door het groen van Park Sonsbeek.

Neem contact met ons op voor offerte en persoonlijke kennismaking!

Officiële trouwlocatie

Buitenplaats Sonsbeek is naast diner- en feestgelegenheid ook een officiële trouwlocatie. Dus van het officiële jawoord tot het feest in de late uurtjes, alles kan onder één dak gevierd worden.

Bekijk hier onze trouwbrochure of neem via onderstaande knop contact met ons op. Met veel plezier gaan wij aan de slag met een vrijblijvende offerte en plannen we graag aansluitend een afspraak in voor een rondleiding bij de Stadsvilla en/of Ketelhuis Sonsbeek.

Neem contact op