WijnSpijs Arnhem

Heerlijk WijnSpijs Wandelen door deze groene wijk, waar het barst van de prachtige restaurants. Je doet 5 waanzinnige zaken aan, waar overal een wijn en spijs combinatie voor je klaar staat. Van 12:00 uur tot 17:00 uur wandel je op eigen gelegenheid en met eigen gezelschap langs alle culinaire hoogstandjes. Dat wordt mij het zondagje wel!

🚀 Let op. Op is op!

Graaf Otto
Fijne relaxte plek waar jong en oud van harte welkom zijn. Op de kaart vind je klassieke gerechten met een werelds tintje. De wijnen van de wijnkaart mogen allemaal per glas!

Stadsvilla Sonsbeek
Een van de mooiste en meest markante plekken van Arnhem met waanzinnig mooi uitzicht hier op de Hartjesberg. Het menu waarin groenten de hoofdrol spelen wisselt maandelijks.

Tapasbar – restaurant Retiro
Toni van Tapasbar Retiro haalt een stukje Spanje naar Arnhem. Voel, ruik en proef de typische Spaanse keuken in zijn tapasbar! De tapas zijn origineel en spannend. Wijnen natuurlijk Spaans.

Villa Velperweg
Begin dit jaar kreeg de Villa een dikke make-over. Tijd om een kijkje te nemen! De kaart is nog steeds klassiek Frans net als de aankleding. Linnen op tafel, kandelaars vol kaarsen en hoge plafonds. Oehlala.

Brasserie Zypendaal
Voel je als een vis in het water bij deze relaxte brasserie aan de rand van het park. Op de kaart mooie producten die elke lunch, diner of borrel tot een feestje maken.

Kaarten koop je snel en makkelijk via onze website. Wees er snel bij, kaarten zijn enkel in de voorverkoop te krijgen en op = op!

Whisky liefhebbers Arno Borsboom en Jeroen Koetsier realiseerden een aantal jaren geleden al, dat ze eigenlijk zelden meer naar whisky festivals gingen. En hun whisky vrienden ook. Na zo’n 15 jaar regelmatig festivals in binnen- en buitenland bezocht te hebben, hadden ze het steeds meer wel gezien. Veel van de aangeboden whisky’s hadden ze al eens geproefd, en het werd vaak steeds drukker en grootschaliger. Zelfs naar hun favoriete festival in Limburg an der Lahr gingen ze niet elk jaar meer om die reden.

Stoppen met de whisky passie was natuurlijk geen optie. Dus werd het idee om zelf een festival te organiseren geboren. Eentje waar ze zelf wél naar toe zouden gaan: minder groot & druk, met een ontspannen sfeer, en maar één lange sessie. Met een groot aanbod van Old & Rare flessen, die ze zelf ook verzamelen. Maar ook de nieuwe releases single casks en limited editions, naast de standaard 10, 12 en 15-jarige bottelingen.
En in Arnhem, want in dit deel van het land werd nog geen groter festival georganiseerd.

Nu een paar jaar later is het zo ver! Met hulp van hun goede vriend Michiel Wigman organiserne ze de 1e editie van het Dutch Whisky Festival. Op 29 september 2018 in de Witte Villa, een prachtige locatie in het Sonsbeekpark vlak naast station CS.

We gaan er samen een mooi feest van maken!

Zaterdag 1 september is er weer een nieuwe Vondel Disco in Sonsbeek!!

Zaterdagavond 18 augustus organiseren Pathé & Stadsvilla Sonsbeek een ‘Outdoor Cinema’ avond in Park Sonsbeek.

Voor het vierde jaar op rij zal, pal voor de Stadsvilla, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Een film in de openlucht bekijken daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is.

Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

♥ WELKE FILM: Baby Driver

♥ HOE WERK HET?
Iedere bezoeker kan straks tickets kopen en downloaden via de website van Stadsvilla Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Er zijn een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht.
Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 18 augustus vanaf 19.30 uur in de Stadsvilla een koptelefoon.

De film start na zonsondergang.
(Zonsondergang op 18-08-2018 is: 21:00 uur.)

♥ BIJ SLECHT WEER:
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum.
Wanneer er geen nieuwe datum komt voor 31-10-2018 zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

♥ TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras!

♥ Blijf op de hoogte via dit Facebook Event of via www.stadsvillasonsbeek.nl

♥ Foto: Masha Bakker Matijevic – Photography