Menu

Receptie & Borrel

Een geliefd collega gaat met pensioen, uw bedrijf bestaat 5 jaar of u wilt een huwelijksjubileum vieren. Natuurlijk wilt u dat vieren in een omgeving die indruk maakt, waar uw gasten graag naar toe komen. Van intiem, inspirerend tot groots, voor elke setting en sfeer heeft Buitenplaats Sonsbeek een passende ruimte.

Bij de keuze voor een ruimte kunt u zich het beste laten leiden door het aantal gasten. Voor een klein gezelschap is onze Restobar ideaal. Voor grotere groepen is de Tuinkamer of de Heerenkamer geschikt. Daarnaast kunnen wij u ontvangen op de 1ste verdieping. Hier is het ruimte balkon met uitzicht op de stad Arnhem en Park Sonsbeek. Er zijn 3 zalen die in elkaar overlopen en afhankelijk van de grootte van de groep gebruikt kunnen worden.

Wilt u meer exclusiviteit, dan hebben wij Het Ketelhuis beschikbaar. Met het grote terras kunnen wij zowel een binnen- als een buitenbijeenkomst faciliteren.

Laat u vooral goed adviseren door de evenementenplanners van Buitenplaats Sonsbeek. Zij weten precies hoeveel ruimte u nodig heeft voor de opvang van gasten, voor een podium of voor de catering.

Neem contact op