Menu

Zakelijk

Zakelijk

Ook voor de zakelijke gast is Stadsvilla Sonsbeek bij uitstek een zeer uitgelezen plek om een bijeenkomst te organiseren.

Verdeeld over 3 etages heeft u de beschikking over verschillende ruimtes, waarvan er altijd één geschikt zal zijn voor het type meeting dat u voor ogen heeft. Of dit een boardmeeting is voor een select aantal personen of een grootschalig seminar/congres; wij beschikken over de ruimtes én de middelen om dit voor u te faciliteren.

Qua sfeer zijn de ruimtes dusdanig aangekleed, dat u zich altijd op uw gemak zult voelen en een zeer productieve dag kunt neerzetten. Mocht het nodig zijn om de zinnen te verzetten, dan kunt u natuurlijk altijd een wandeling inlassen in het mooiste stadspark van Nederland.

We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten.

Neem contact op

Viervantzaal

De Viervantzaal is een ruime vergaderzaal op de 2e etage zonder vaste vergaderopstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van een beamer, geluidsysteem, wifi, minibar & espressomachine. Verder heeft de zaal veel ramen en heeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

 

 

Grote Zaal

De 1ste etage is voorzien van één grote zaal, twee subzalen, de balkonzaal en een groot balkon. De gehele etage geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

De grote zaal is voorzien van een vaste beamer en scherm en de gehele etage is voorzien van wifi.

Te alle tijde heeft u toegang tot het balkon. Of dit nu voor een korte break tussendoor is of een gezellige borrel aan het einde van de bijeenkomst.

Stadszaal

De Stadszaal is een ruime vergaderzaal op de 1e etage zonder vaste opstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van veel ramen en geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Parkzaal

De Parkzaal is een ruime vergaderzaal op de 1e etage zonder vaste opstelling. De zaal is naar uw eigen wens in te richten.

De zaal is voorzien van veel ramen en geeft u uitzicht over Park Sonsbeek en de stad Arnhem.

Balkonzaal

Een mooie lichte ruimte aangrenzend aan de de Grote zaal. Ideaal voor een “break-out sessie” wanneer men vergaderd in de Grote Zaal of in de subzalen. Na de vergadering borrelen? De balkonzaal en het balkon zijn de perfecte plekken om de dag af te sluiten.