Pathé Outdoor Cinema ism Stadsvilla Sonsbeek

Voor het vijfde jaar op rij zal, pal voor de Stadsvilla, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Een film in de openlucht bekijken daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is.

Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

♥ WELKE FILM: volgt..

♥ HOE WERK HET?
Iedere bezoeker kan tickets kopen en downloaden via de website van Stadsvilla Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Er zijn een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht.
Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 24 augustus vanaf 19.30 uur in de Stadsvilla een koptelefoon.

De film start na zonsondergang.
(Zonsondergang op 24-08-2019 is: 21:00 uur.)

♥ BIJ SLECHT WEER:
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum.
Wanneer er geen nieuwe datum komt voor 31-10-2019 zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

♥ TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras!

♥ Blijf op de hoogte via dit Facebook Event of via www.stadsvillasonsbeek.nl

♥ Foto: Masha Bakker Matijevic – Photography

Zondag 23 juni keren we terug naar Arnhem met de SWF Sessions en komen we samen met Stadsvilla Sonsbeek, Luxor Live en natuurlijk jullie alvast in de stemming voor het festival.

Wat het weer ook doet, de SWF Sessions gaat sowieso door. Bij zon staan we buiten de Stadsvilla, bij regen duiken we Luxor Live in. Entree is gratis dus breng al je vrienden, welke artiesten wij meenemen maken we snel bekend dus stay tuned.

▷ 𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗨𝗣

T.B.A.

▷ 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦

ENTREE = GRATIS

▷ 𝗜𝗡𝗙𝗢

Datum: Zondag 23 juni 2019
Tijd: 14.00 – 20.00
Locatie: Stadsvilla Sonsbeek, Arnhem
Leeftijd: Toegang voor iedereen [geen 18, geen alcohol]

▷ 𝗛𝗢𝗘 𝗞𝗢𝗠 𝗝𝗘 𝗘𝗥

Stadsvilla Sonsbeek is te vinden in Sonsbeek park en slechts 5 minuten lopen vanaf het NS station en het centrum.

▷ 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦

STRAF_WERK
www.strafwerk.org
www.instagram.com/straf_werk
www.soundcloud.com/straf_werk

Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en chillen: voor groot en klein is het heerlijk om in het mooiste park van Arnhem te zijn.

De Sonsbeek TheaterAvenue is een hoogtepunt midden in de zomer met het allerleukste zomerterras van de stad! Het jaarlijks terugkerende, vierdaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Vele tienduizenden bezoekers weten de prachtige locatie te vinden. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen.

In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.
Er zijn leuke foodtrucks waar de heerlijkste gerechten worden bereid, dus ook de innerlijke mens komt niets tekort!

Open:
Donderdag, Vrijdag en zaterdag: 14.00 tot 24.00 uur
Zondag: 12.00 tot 21.00 uur

www.theateravenue.nl

Wij nodigen jullie graag uit de Stadsvilla te bezoeken op zaterdag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur.

Wij nodigen jullie graag uit de Stadsvilla te bezoeken op zaterdag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur.