Zakelijk

Terug naar reserveringen

Zakelijk

Ook voor de zakelijke gast is Stadsvilla Sonsbeek bij uitstek een zeer uitgelezen plek om een bijeenkomst te organiseren.

Verdeeld over 3 etages heeft u de beschikking over verschillende ruimtes, waarvan er altijd één geschikt zal zijn voor het type meeting dat u voor ogen heeft. Of dit een boardmeeting is voor een select aantal personen of een grootschalig seminar/congres; wij beschikken over de ruimtes én de middelen om dit voor u te faciliteren.

Qua sfeer zijn de ruimtes dusdanig aangekleed, dat u zich altijd op uw gemak zult voelen en een zeer productieve dag kunt neerzetten. Mocht het nodig zijn om de zinnen te verzetten, dan kunt u natuurlijk altijd een wandeling inlassen in het mooiste stadspark van Nederland.

Neem Contact op
Zakelijk

Voor wat betreft de lunch, een borrel en/of diner, bevindt u zich ook op de juiste plek. Ziet u de lunch of het diner als een verfrissende tussenstop in uw bijeenkomst, dan kan men heerlijk gebruik maken van een van de ruimtes op de begane grond of (bij goed weer) op het terras met uitzicht over de stad. Mocht u tijdens de lunch of diner verder willen vergaderen, dan bieden wij ruimtes waar u de bijeenkomst ongestoord voort kunt zetten.

Tevens (en niet onbelangrijk) is onze bereikbaarheid zeer goed. Wanneer u van de snelweg komt, bent u snel bij Stadsvilla Sonsbeek. Station Arnhem bevindt zich op 15 minuten loopafstand; let wel: deze (korte) wandeling voert door één van de mooiste wijken van Arnhem en een stukje door het prachtige Park Sonsbeek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te
maken en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Neem Contact met ons op