Groepsreserveringen

De Stadsvilla ligt middenin Park Sonsbeek en is dé locatie voor een huwelijksdag, een feestelijk diner of zakelijke bijeenkomst in een van de 6 ruimtes. De Stadsvilla is ook wel bekend in Arnhem als de ‘Witte Villa’. Het is een unieke trouwlocatie centraal gelegen in Arnhem maar toch middenin een prachtig stadspark. Naast huwelijken, feesten en borrels is de Stadsvilla ook dé plek om een vergadering te organiseren. Met diverse ruimtes die geheel naar wens ingericht kunnen worden is er altijd wel een ruimte die voldoet aan de eisen. Na het vergaderen kan het gezelschap dineren in een van de Private dining ruimtes op de begane grond. Bestaat uw gezelschap uit minder dan 10 personen dan reserveren we graag een tafel in het Grand Café voor u.

Bekijk alle reserveringen

Huwelijksdag

Een huwelijksdag vraagt om een bijzondere locatie. En die hebben jullie bij deze gevonden! Een feest organiseren op de mooiste plek van Arnhem met uitzicht over de stad zonder de drukte daarvan te ervaren.

De compleet gerenoveerde ‘Witte villa’ ingericht met Arnhems Design, is een bijzondere locatie om jullie trouwdag te vieren. Door gebruik te maken van verschillende aangeklede ruimtes zullen jullie en jullie gasten elk moment van de dag versteld staan van de diversiteit van één gebouw.

Lees meer Neem contact op
grand-cafe-2

Private Dining

De keuken van de Stadsvilla omschrijven wij als een ambachtelijke productkeuken. Onze keuken laat zich inspireren door de wisseling der seizoenen, die goed zichtbaar zijn in het stadspark. We gebruiken nieuwe technieken in de keuken waar die ons helpen, maar vertrekken telkens weer vanaf de basis: ons product.

In het grand café kunt u van dinsdag t/m zondag terecht voor ontbijt, lunch, borrel en/of diner. Wilt u echt een keer iets anders? Vanaf 10 personen reserveren wij graag een tafel in de Tuin- of Heerenkamer op de begane grond van de Stadsvilla. U bent welkom voor een uitgebreid 3, 4, 5 of 6 gangen diner. Neem contact op met de afdeling reservations and events en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op
grand-cafe-2

Feest

Stadsvilla Sonsbeek is bij uitstek dé plek om een gaaf feest of gezellige partij te organiseren. Of dit nu gaat om de viering van een verjaardag met een klein aantal personen of een (studenten-) gala van 500 personen. Wij kunnen u het feest op maat bieden dat u voor ogen heeft.

De ruimtes zijn voor verschillende groottes van groepen in te richten, in een setting zoals u dat wenst.

In de sfeervol ingerichte ruimtes op de begane grond, kunt u met familie en vrienden op een intieme wijze datgene vieren dat er te vieren valt. Op onze 1e etage hebben wij de mogelijkheid om feesten voor grote groepen te faciliteren. U heeft hier de mogelijkheid om uw feest de perfecte sfeer te geven zoals u die wenst, met uw eigen versieringen en muzieksmaak. Ook is er ruimte voor zowel band als dj.

Mocht u écht willen uitpakken, dan kan het feest verdeeld worden over de begane grond en 1ste etage. Beide etages zijn voorzien van een volledig ingerichte bar. Ook als het gaat om eten en drinken, zullen wij aan uw wensen voldoen. Dit kan in de vorm van een goede bitterbal, chique hapje, stijlvol buffet of een uitgebreid diner. Qua dranken zullen wij u ook op maat bedienen: u bepaalt het assortiment dat geschonken wordt. De keuze is aan u!

Neem contact op
grand-cafe-2

Zakelijk

Ook voor de zakelijke gast is Stadsvilla Sonsbeek bij uitstek een zeer uitgelezen plek om een bijeenkomst te organiseren.

Verdeeld over 3 etages heeft u de beschikking over verschillende ruimtes, waarvan er altijd één geschikt zal zijn voor het type meeting dat u voor ogen heeft. Of dit een boardmeeting is voor een select aantal personen of een grootschalig seminar/congres; wij beschikken over de ruimtes én de middelen om dit voor u te faciliteren.

Qua sfeer zijn de ruimtes dusdanig aangekleed, dat u zich altijd op uw gemak zult voelen en een zeer productieve dag kunt neerzetten. Mocht het nodig zijn om de zinnen te verzetten, dan kunt u natuurlijk altijd een wandeling inlassen in het mooiste stadspark van Nederland.

Lees meer Neem contact op
grand-cafe-2

Recepties

Een geliefd collega gaat met pensioen, uw bedrijf bestaat 5 jaar of u bent zoveel jaar getrouwd. Natuurlijk wilt u dat vieren in een omgeving die indruk maakt, waar uw gasten graag naar toe komen. Van intiem, inspirerend tot groots, voor elke setting en sfeer heeft Stadsvilla Sonsbeek een passende ruimte.

Bij de keuze voor een ruimte kunt u zich het beste laten leiden door het aantal gasten. Voor een klein gezelschap is het Grand-Café ideaal. Tot 70 personen is de Tuinkamer of de Heerenkamer geschikt, meer dan 70 personen ontvangen wij op de 1ste verdieping met balkon wat uitzicht heeft op de stad Arnhem en Sonsbeekpark. De 1ste verdieping heeft 3 zalen die in elkaar overlopen en afhankelijk van de grootte van de groep gebruikt kunnen worden. Laat u vooral goed adviseren door de crew van de Stadsvilla. Zij weten precies hoeveel ruimte u nodig heeft voor de opvang van gasten, voor een podium of voor de catering.

Neem contact op
grand-cafe-2

High Tea

Altijd leuk voor een uitje! Een heerlijke High Tea! Een feestelijk versierde tafel, intiem voor tien personen of voor een grote groep, elke High Tea is een feestje. Lekkere zoetigheden (waar het eigenlijk om gaat, dames...) aangevuld met heerlijke hartige snacks.

Te reserveren vanaf 10 personen.

High Tea à € 24,50 per persoon

Diverse soorten thee (Onbeperkt voor 2,5 uur)

Verse aardbeien met clotted cream
Bavaroise petit fours (in diverse smaken)
Scone met lemon curd en sinaasappelmarmelade
Macarons en krokante kletskopjes
Chocolade bonbons (in diverse smaken)
Krokant wit bolletje met gerookte kipfilet en mango-gember chutney
Quiche van gerookte zalm, geitenkaas en crème fraîche

(de High Tea is eventueel uit te breiden met sandwiches tegen een meerprijs, neem contact op voor meer informatie)

Neem contact op
grand-cafe-2

Afscheid

Het afscheid van een dierbare is een zeer emotionele gebeurtenis. Er moeten in korte tijd ook veel praktische zaken geregeld worden. Voor of na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. De samenkomst vraagt om een locatie met een prettige en persoonlijke sfeer; waar aandacht mogelijk is voor elkaar. Bij Stadsvilla Sonsbeek denken wij graag met u mee om de bijeenkomst zoals u die wenst gestalte te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag deze emotionele dag wat draaglijker te maken en kunnen u snel voorzien in al uw wensen. Van een koffietafel tot een borrel met hapjes of een diner.

Neem contact op
grand-cafe-2

Grand Café

Het Grand Café van de Stadsvilla is de centrale ontmoetingsplek in de villa. Het gehele jaar is het goed vertoeven op het terras met uitzicht over het park en de stad Arnhem en in de donkere maanden is het gezellig dineren bij kaarslicht op tafel.

Het Grand Café serveert een maandelijks wisselend menu. Groenten spelen een centrale rol in het menu.
Reserveer een tafel voor het diner

Lees meer Neem contact op
grand-cafe-2