Grand Café

GRAND CAFÉ

Het Grand Café van de Stadsvilla is de centrale ontmoetingsplek in de villa. Het gehele jaar is het goed vertoeven op het terras met uitzicht over het park en de stad Arnhem en in de donkere maanden is het gezellig dineren bij kaarslicht op tafel.

Het Grand Café serveert een maandelijks wisselend menu. Groenten spelen een centrale rol in het menu.

 

Reserveren
grand-cafe-1
grand-cafe-2

Menukaart en reserveren

Wilt u een tafel reserveren voor het diner? Dit kan via onderstaande reserveringsmodule of door te bellen naar 026-4465200.
Reserveren voor het ontbijt en/of lunch is niet mogelijk onder de 10 personen.

Wij reserveren een tafel voor u in het Grand Café; een tafel reserveren op het terras is niet mogelijk.

Grand Cafe Menukaart Dinerkaart

PATHÉ FILMDINER

Pathé filmdiner € 34.50- p.p.

* Keuze uit één van onze hoofdgerechten (m.u.v. de seizoenspecial en de prime steak);
* Dessert naar keuze;
* Kop koffie of glas thee;
* Kaartje voor de film!

Graag bij uw reservering aangeven dat het om het Pathé Filmdiner gaat.

stadsvilla-sonsbeek

MAANDGERECHTEN (27-12 t/m 22-2)

VOORGERECHTEN 10.00 

CARPACCIO VAN GEROOKT WILD ZWIJN 
cranberrycompote | gedroogde kumquats | veldsla | gekonfijte spitskool

KALFSWANG
knolselderij-dragon puree | kaneel-serehjus | bleekselderij ingelegd in kardemom | kakifruit

GRAVAD LAX
boerenkoolpesto | veldsla | Hollandse bramen | truffelpapier 

RILETTE VAN HUISGEROOKTE MAKREEL
gelei van mandarijn en yuzu | saffraandressing | sesamkletskop | Hollandse kropsla

CARPACCIO VAN GEMARINEERDE AUBERGINE (VEGA)
burrata | basilicumolie | gerookte cherrytomaat | pijnboompit | grapefruit 

SOUS-VIDE BEREIDE PASTINAAK (VEGAN)
gerookte pompoen | granny smithsaus | zeekraal

SALADES       

GEROOSTERDE SEIZOENSGROENTEN (VEGAN)  11.00
kikkererwten | couscous | harissa

CEASAR MET GEROOKTE KIP  12.50
gekookt scharreleitje | croutons | parmezaan

HUISGEROOKTE ZALM  12.50
groene appel | mediterrane vinaigrette

RUNDERCARPACCIO  12.50
parmezaan | pittenmix | truffelmayonaise

GEITENKAAS (VEGA) 12.00
groentensalsa | pittenmix

HOOFDGERECHTEN* 

TONIJNSTEAK  19.50
yellowfin | pasta sepia | groene linzencurry | savooiekool | gedroogde kappertjes

ZEEWOLF  19.50
bisque | gerookte pompoen | black tiger garnaal | gebakken zeekraal | gedroogde pastinaak

PORTOBELLO WELLINGTON (VEGA) 19.50
Deuxelles van truffel en shiitake | romige geitenkaas | gekleurde winterpeen | jus van lychee en peer

STOOF VAN JACKFRUIT (VEGAN) 19.50
bospeen en champignons | wortelrijst | zoete aardappelchips | sesambrood | bladpeterselie

KALFSSUKADE  19.50 p.p.
witte bonen | gerookte boerenkool | jus de veau | kroepoek met boerenkool

HERTENRUGFILET (BIOLOGISCH) 25.00 p.p.
edelhert | pastinaakcrème | gebraiseerde rode kool | gedroogde topinamboer | eigen jus

SONSBEEK PRIME STEAK (BIOLOGISCH) 25.00
entrecôte 250 gr. | wilde paddenstoelen | gerookte haricovert | sjalottenjus

* INCL. SWEET POTATO FRIES

NAGERECHTEN

TARTE TARTIN VAN VIJG  8.75
merengue | mascarpone | granny smithgelei | yoghurtijs

CHOCOLADE CANNELONI  8.75
chocoladecrèpes | witte chocolademousse | kokos espuma | blauwe bessen | karamelijs

KAASPLANKJE 12.90

HUISGEMAAKT GEBAK v.a. 3.50
APPELGEBAK of CHEESECAKE of BROWNIE

Wilt u een keer iets anders? 

Vanaf 10 personen reserveren wij graag een tafel in de Tuin- of Heerenkamer op de begane grond van de Stadsvilla voor een uitgebreid 3, 4, 5 of 6 gangen diner. Neem contact op met de afdeling sales via info@stadsvillasonsbeek.nl en vraag naar de mogelijkheden!